مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تاخیر تادیه

سلام
با تشکر از پاسخگوییتون

بنده از خوانده طلب مالی دارم که حدود 7 ماه میگذره اما هنوز جلسه شورای حل اختلاف برگزار نشده. اگر در جلسه رای بر پرداخت طلب من صادر بشه میتونم برای این مدت درخواست ضرر یا پرداخت تاخیر تادیه کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر خسارت تاخیر تادیه را دردادخواستتان نوشته باشید ازتاریخ دادخواست محاسبه میشود اگرهم خسارت تاخیرتادیه رادردادخواست ننوشته اید می توانید تازمانیکه رای صادرنشده نیز از شورا که پروندتون درجریان است درخواست کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تا اولین جلسه میتوانید به خواسته خود بیافزائید