مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

بنده از کارفرما شکایت کردم در اداره کار کارفرما محکوم شد وتو دادنامه رای رو به من دادن و نوشتن اگه بعد از 15 روز اعتراض ندن میره اجرا ولی اداره کار به اجرا نمیزاره میگه ابلاغی که به کارفرما شده دیر دستش رسید منم میگم مگه سیستمی نیست واسه هردوتا مون تویه زمان ارسال میشه خب الان بیست روز گدشته باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت راه قانونی می‌بایست طی شود منتظر ابلاغ بمانید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. احتمال دارد به یک نفر دیرتر ابلاغ شود. بایستی از شعبه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پس از 15 روز از تاریخ ابلاغ اداره کار از طریق سامانه جامع اداره کار رای را استعلام بگیرید در صورتی که قطعی شده باشد به واحد اجرای احکام دادگاه محل مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از قطعی شدن رای درخواست صدور اجراییه را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول صبر کنید مواعد طی و حکم قطعی شود بعد اقدام به ثبت درخواست صدور اجراییه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکیبا باشید تا حکم قطعی شود و سپس درخواست صدور اجرائیه دهید.