مشاوره حقوقی رایگان - مجازات سرقت

سلام ، مجازات شخصی که هیچ سابقه ای از قبل ندارد و به دلیل خصومت شخصی از آشنای نزدیک خود سرقت کرده باشد ( کسی در خانه نبوده و از دیوار بالا رفته ) چیست ؟ سرقت طلا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
اصولا حبس و رد مال و شلاق
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب
پاسخ سوال شما به عوامل مختلفی از جمله مبلغ مال مسروقه و ............. دارد. برای پاسخ دقیق جزئیات باید مشخص شود.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

به عواملی بستگی دارد پ تا تکمیل تحقیقات مقدماتی امکان اظهارنظر دقیق نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات جرم ، مجازات حبس و رد دمال خواهد داشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، حبس، رد مال

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به هرحال سرقت انجام شده مگر رضایت شاکی را بگیرید