مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه

با سلام. اینجانب مدت 18 ماه سابقه خدمت در وزارت نفت (شرکت ملی گاز) را دارم. استخدامی من به صورت رسمی و از طریق آزمون بوده است. پیش از تبدیل وضعیت رسمی (کمتر از 2 سال) شرکت را ترک کرده ام. اکنون حدود 15 سال است که در محلی دیگر با بیمه تامین اجتماعی مشغول کار هستم. آیا امکان انتقال سابقه ی بیمه از وزارت نفت برای من وجود دارد؟ اگر پاسخ مثبت است لطفا بفرمایید چگونه؟ با سپاس

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید