مشاوره حقوقی رایگان - استعلام تک برگی برای استخدامی چیست؟

سلام
وقت بخیر
در پیگیری علت تاخیر در آمدن جواب گزینش کاری و دعوت به کار، بخش گزینش سازمان مربوطه ادعا کردند که به دلیل استعلام تک برگی باید کماکان برای چندمین ماه منتظر باشم.
استعلام تک برگی چی هست که میگن زیر دوماه جوابش نمیاد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام سوال غیر حقوقی است باید از ارگان مربوطه بپرسید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
استعلام از مراجع چند گانه است و بله قدری زمانبر است تامل کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام

استعلام تک برگی به فرآیندی اطلاق می‌شود که در آن سازمان‌ها و ادارات دولتی برای احراز هویت و تأیید صلاحیت افراد، اطلاعات مربوط به املاک و مستغلات آنها را از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور استعلام می‌کنند. این استعلام برای صدور مجوزهای مختلف از جمله صدور گواهینامه رانندگی، پروانه کسب، وام بانکی و همچنین استخدام در ادارات دولتی الزامی است.

دلایل زمان‌بر بودن این مقوله
** حجم بالای تقاضا:**
** فرآیندهای دستی:**
** پراکندگی اطلاعات:**

راهکارهای پیگیری استعلام تک برگی:

** پیگیری از طریق سامانه الکترونیکی:** شما می‌توانید با مراجعه به سامانه الکترونیکی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به نشانی https://my.ssaa.ir/، وضعیت استعلام خود را پیگیری کنید.
** مراجعه حضوری:** شما می‌توانید به صورت حضوری به یکی از واحدهای ثبتی در محل سکونت خود مراجعه کرده و از وضعیت استعلام خود مطلع شوید.
** تماس تلفنی:** شما می‌توانید با تماس با واحد پشتیبانی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به شماره 1599 از وضعیت استعلام خود مطلع شوید.

نکاتی که باید به خاطر داشته باشید:

برای پیگیری استعلام تک برگی، به کد رهگیری که در زمان ثبت درخواست به شما داده شده است نیاز دارید.
اگر در روند صدور استعلام تک برگی خود با مشکلی مواجه شدید، می‌توانید با واحد پشتیبانی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تماس بگیرید.

امیدوارم این اطلاعات برای شما مفید باشد.