مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

سلام من فارغ التحصیلی رشته علوم آزمایشگاهی هستم و داره طرح اجباری بنده شروع میشه
با توجه به اینکه باردار هستم و ماه های اول بارداری ام هست، میتونم بعد از شروع طرح در ماه های آخر بارداری ام مرخصی زایمان بگیرم بمدت 9ماه؟ یا کلا مرخصی زایمان به ما نیرو های طرحی تعلق نمیگیره؟
سوال بعدیم اینه که مرخصی زایمان اگر تعلق بگیره در طولش حقوق دریافت میکنیم یا خیر؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص امورات درون سازمانی باید از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید