مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

باسلام
آیا وقتی همزمان با دادگاه تجدیدنظر پرونده دیگری در دادگاه دیگری در حال پیگیریست که نتیجه ان تاثیر زیادی در چگونگی رای تجدیدنظر خواهد گذاشت. در چنین مواقعی قانون چه میگوید و اصول و شرایط کار دادگاه تجدیدنظر تو این مواقع چگونه است .
آیاتجدیدنظر تاصادرشدن رای همزمان دادگاه دیگرصبرمیکندبرای صادرکردن حکمش.یاخیر
اگرتجدیدنظرزودترحکمش رابدهدوبعدش حکم دادگاه دیگرصادرشود تکلیف چیست .
اگرروال کاردادگاه تجدیدنظربراین است که تاصدوررای دادگاه دیگرصبرکند آیا ما بایدبه طورکامل جزییات دادگاه دیگررابه تجدیدنظرابلاغ کنیم ودرجریان قراردهیم مثلا حضوری ابلاغ کنیم یا بادادن لایحه ومستندات پرونده دردادگاه دیگرآنهارامطلع سازیم.
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تجدید نظر حکم را بدهد و بعد شما بر اساس حکم در دادگاه دیگر مدرک جدیدی بدست آوردید اعاده دادرسی کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بهتراست به دادگاه اعلام کنید اگرچه اگر رای دیگر منافاتی داشته باشد حق اعاده دادرسی خواهید داشت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از دادگاه تجدید نظر طي یک لایحه درخواست صدور قرار اناطه نمایید