مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اعتراض

باسلام
بنده مدت 4 روز از مهلت20 روزه اعتراضم به دادگاه تجدیدنظر گذشته و علت این دیرکردم بیماری سخت مادرم و نیاز شدید به مواظبت و مراقبت بعد از عمل تیرویید گلویش بوده و نمیتونستم تنهاش بزارم .
که مدارک عملش دربیمارستان موجوده
سوالم اولم:اینه که ایا دادگاه این دلیلم راقبول میکند وفرصت ارسال لایحه به من میدهد .یاخیر
بنده بایدلایحه خودراارسال کنم ودرلایحه توضیح دهم علت تاخیرم را
یا قبل ارسال لایحه بایدحضورابه دادگاه بروم وبعدازموافقت دادگاه اقدام به ارسال لایحه کنم .
کدام مورد رابایدانجام دهم
ارسال لایحه یا رفتن به شکل حضوری
سوال دومم؛
به کدام دادگاه مربوط میشود که درصورت لزوم به ان دادگاه مراجعه کنم .
دادگاه بدوی یا تجدید نظر
ممنون ازشما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
شما وقت فرجام خواهی دارید فرجام خواهی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ارسال کنید لایحه را و دلیل تاخیر را ضمن ان بیان کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دفاتر قضایی ارسال کنید تا بررسی شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه خود را به شعبه بدوی بدهید و تمام مدارک را هم پیوست کنید و ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه اعتراضی خود را مطرح کنید چون مهلت دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است طی لایحه‌ای دلیل تاخیر خود را عنوان کنید تا رسیدگی شود

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

شما 20 روز مهلت دارید و نیازی به دلیل نیست لایحه را به بدوی ارسال کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

به دادگاه بدوی ارسال کنید و تمام مدارک خود را ضمیمه کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از دفتر خدمات الکترونیک قضایی تجدیدنظرخواهی خود را با توضیح کامل و مستندات خود ارسال نمایید‌

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به پیوست تجدید نظر خواهی لایحه به همراه مدارک و دلایل عذر موجه خود را به شعبه بدوی ارسال کنید .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید تمام مدارک را هم پیوست کنید