مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نفقه

سلام.بعد از 4سال که خانمم بعلت عدم تمکین ودادنامه وقطعیت الزام بتمکین مشمول نفقه نشده الان دوباره شکایت نفقه از تاریخ ترک منزل نموده کارشناس 96میلیون تعین نفقه کرده وبنده طی یه لایحه قطعیت عدم تمکین زوجه را ارایه نمودم حال درسامانه این جمله درج شده یعنی چی؟تاریخ 1403/01/18 وقت نظارت به لحاظ به لحاظ صدورتصميم نهايي ، ابطال شد. تجدید و به وقت رسیدگی به تاریخ 1403/01/28 ساعت 08:15 تغییر کرد
30-ابلاغیه مورخ 1403/01/18 جهت

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادگاه جلسه رسیدگی تعیین نموده می بایست در جلسه دادرسی شرکت و دفاع نمایید . مدارک خود را به دادگاه ارائه نمایید . به هرحال ملاک تشخیص دادگاه می باشد