مشاوره حقوقی رایگان - سوء مدیریت مدیر ساختمان

سلام
با آرزوی توفیق روزافزون؛ در یک آپارتمان 6 واحدی در سه طبقه زندگی می کنم.
1- به دلیل ضعیف بودن فشار آب در ساختمان منبع و پمپ آب داریم. پنج ماه بود که پمپ ایراد داشت و مدیر ساختمان که در طبقه همکف زندگی می کند اقدامی برای تعمیر نمی کرد و می گفت من مشکل ندارم لذا هزینه نمی کنم. من و یکی از مالکین طبقه سوم با هم اقدام به تعمیر پمپ آب نمودیم. اما مدیر ساختمان و یکی دیگر از مالکین که دایی مدیر است سهم خود را پرداخت نمی کنند.
2- یک ساله که به دلیل ترک های ایزوگام پشت بام، سقف واحدم در چندین نقطه دچار آسیب و نشتی شده به نحوی که زمان بارندگی شدید، چکه می کند. این موضوع به اطلاع مدیر رسیده اما اقدامی نمی کند و می گوید من کولرم را از پشت بام برمی دارم و نیاز به پشت بام ندارم. و این در حالی است که دوتا بشقاب ماهواره هم در پشت بام دارد.
برای رفع مشکلم چه راهنمایی می فرمائید؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام تمام ساکین مجتمع مازم به پرداخت هزینه مشاعات مجتمع اپارتمانی هستند اگر شما هزینه ای برای قسمت مشاعات کرده اید و دیگر ساکنان پرداخت نمی کنند می توانید به استناد فاکتور هزینه شکایت کنید و شورا یا دادگاه اور را محکوم به پرداخت می کند