مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست حقوقی در شعب ویژه

با سلام
آیا امکانش هست در شعب ویژه علیه منابع طبیعی دادخواست داد به این مضمون که در تشخیص اراضی ملی از مستثنیات اشتباه کرده درخواست تفسیر عکس هوایی بدیم ؟

در مجاورت روستای ما زمین چهار هکتاری جهت تعلیف احشام مورد استفاده قرار می گیرد این زمین هیچ وقت کشت نشده مدتی می شود که شخصی ادعای مالکیت بر زمین را دارد با استعلام از منابع طبیعی مستثنیات اعلام میشه در صورتی که این زمین هیچ وقت کشت نشده
آیا با تفسیر عکس هوایی دهه 40 و 50 اگه مشخص بشه زمین کشت نشده میشه دادخواست علیه منابع طبیعی داد؟
ممنون میشم جواب بدید