مشاوره حقوقی رایگان - نزول

سلام من به مبلغ ١٩٠ميليون از كسى گرفتم و چك دادم الان ١٣٠ميليون پرداخت كردم وفقط ٦٠ميليون مونده كه پرداخت كنم و اين ٦٠ميليون سود اون پول أست من الان دستم خاليه وهيچ پولى ندارم و ميخواد بره ازم شكايت كنه ميتونه منو حكم جلب بگيره و منو بازداشت كنه؟
من گفتم بهت بصورت اقساط پرداخت ميكنم ولى قبول نميكنه و ميگه ازت شكايت ميكنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت شکایت به این سرعت جلب صادر نمی‌شود و شما نیز میتوانید با ارایه فیش های واریزی اقدام به دفاع نمایید