مشاوره حقوقی رایگان - خاموش کردن پمپ و بستن ضامن در

سلام و وقت بخیر. بنده خانم مجرد هستم .صاحبخانه سر ساعت های مختلف بیشتر 10 و 11 شب درب رو ضامنش میندازند و خیلی مواقع پشت در می مونم .پمپ آب رو خاموش میکنن و هر روز صبح 3طبقه برای روشن کردنش باید بیام پایین و برم . سر همین درب بستن ها شب یلدا پشت در موندم و 1شب رفتم خونه خواهرم و ایشون درب رو باز نکردن و تلفن جواب ندادند
و در پی پیامک و .. گفتن ناراحتی بلند شوید
چند ماهی میگذرد و همچنان همون شرایط هست و الان دو ماهی یکی از دوستانم اومدن و شرایط برام مهیا شده میخوام بلند شم و صاحبخونه میدونن که یک نفر اومده و حرفی نزدند و دو ماه مونده از قراردادم الان از پرداخت ودیعه ممانعت میکنن و میگن جریمه دو ماه رو باید بدهی و حالا تا دوماه اگر مستاجر پیدا نشد باید رهن پیش من میمونه با کسر جریمه و ساعت 12شب من رو کشوندن توی حیاط و با بلند کردن صداشون و ترسوندن من این صحبت ها در حضور شوهر خواهرشون رد و بدل شد و توهین بهم کردن که دوستانتون میان این جا معلوم نیس چی کار میکنید و...
فردا این بحث دوست من منزل رو ترک کردند و رفتند و تمام این صحبت ها رو شنیدند من چیکار میتونم بکنم
چقدر حق دارم و چقدر حق با صاحبخونه هست؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
قرارداد اجاره تا انقضاء مدت فی مابین شما معتبر است و قبل از موعد امکان الزام ایشان به پرداخت ودیعه نیست مگر با توافق.
در رابطه با اقدامات ایشان مبنی بر توهین یا افترا یا مزاخمت و....موضوع از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری است

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

اولا همان ساعت‌های شب که پشت در می انداختند و مانع ورود شما می شدند وبا استناد به پیامک های که به ایشان بابت عملش تذکر دادید می تونستید به دلیل ممانعت از ورود به منزل علیه ایشان شکایت نمایید چراکه شما مالک منافع هستید واگر همچنان در تکرار است علیه ایشان قابل طرح است البته باید در قرار داد اجاره ذکر ساعت ورود و خروج نیامده باشد که شما آن را امضا کرده باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

این شرایط بستگی به قرارداد شما دارد اصولا خانه به اجاره داده میشود وذکری ازتعدادنفرات نمیشود وصاحب خانه حق ممانعت ندارد.حق خاموش کردن ممپ و....ندارد میتواند به اتهام مزاحمت وممانعت ازحق شاکی شوید،درمورد صحبتها به اتهام توهین وافترا قابلیت پیگیری دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اقدام به ارسال اظهارنامه در این موارد به ایشان نموده و سپس میتوانید از ایشان شکایت یا علیه ایشان دادخواست تنظیم کنید مواردی که فرموده اید نباید انجام گردد چرا که شما دارای حق انتفاع در ملک مربوطه می باشید و موارد مذبور مصداق مزاحمت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه پاسخ مناسب حقوقی بایستی مدارک و ادله مرتبط تحت بررسی قرار گیرند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در خصوص موارد کیفری شکایت کنید تا رسیدگی شود بهتر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان مزاحمت توهین وکمانعت از حق شکایت کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مالک نمیتواند اعمالی انجام دهد که منافی حق استفاده شما از ملک مورد اجاره باشد. اگر به شما توهینی شده و الفاظ توهین امیز استفاده شده میتوانید شکایت کیفری توهین مطرح کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم زمانی که شان مانع از ورود شما به منزل می‌شوند می‌توانید با پلیس 110 تماس تا صورتجلسه شود و سپس طرح شکایت مزاحمت و ممانعت از حق نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
می توانید با عنوان مزاحمت علیه ایشون طرح دعوی کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بااظهارنامه و پیامک و استشهادیه مدارک جمع اوری کنید بعد شکایت مطرح کنید