مشاوره حقوقی رایگان - نصف اموال اگر زوجه درخواست طلاق دهد و زوج بیمار باشد

با سلام بنده (زوجه) به خاطر بیماری پارانویید همسرم (زوج) و به خاطر خطر جانی و عسر و حرج زیاد درخواست طلاق دادم و به خاطر اعتراض زوج رونده تا دیوان عالی کشور فرستاده شد ولی در تمام مراحل با درخواست طلاق بنده موافقت شد سوالم اینست که آیا با توجه به اینکه مجبور به طلاق شدم نصف اموال و نحله به من تعلق میگیرد 20 سال با ایشون زندگی کردم و سه فرزند دختر دارم که حضانت آنها را دادگاه به من داده است ممنون از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام نه طلاق تاثیری در مهریه نداره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer