مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف اموال

سلام.
مامانم شاغل کادر درمان و الان بازنشسته است. تمام املاکی که طی 26 سال زندگی مشترک با پدرم داشته به نام پدرم هست و به جز ماشین هیچی به نامش نیست . پدرم معتاد به تریاک هست و بعضی اوقات به مدت یک ماه یا دو هفته ترک میکنه ولی مجدد شروع میکنه از طرفی هم فوق العاده بداخلاق هست و دست بزن داره که سر هیچ کدوم از زدناش متاسفانه به پزشک قانونی نرفتیم و مدرکی نداریم.
اگر مادرم اقدام به طلاق کنه به خاطر این که قبلا شاغل بوده و در حال حاضر بازنشسته هست، امکان داره بتونه خانه و وسایل به صورت نصف تقسیم کنه؟
در این که مادرم چطوری باید از خانه بره که پدرم نتونه براش عدم تمکین بگیره؟ چون تا وقتی تو خونه پدرم هست هیچ کاری نمیتونه بکنه و مجدد کتک میخوره.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید سند ازدواج بررسی شود
اگر شرط تنصیف ضمن عقد نکاح امضا شده باشد قابل پیگیری است