مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق و تصرف عدوانی زمین مسکونی

با سلام و احترام، سال‌ها قبل زمین مسکونی همه اعضای یک محله (که در اراضی کشاورزی مشاع فعالیت دارند) در حضور خودشان و توسط خودشان جی چی اس زده شد‌ و سهم زمین مسکونی هر کدام به نسبت سهم هر نفر 6500 مترمربع مشخص گردید(بدون هیچ‌گونه امضاء و اثرانگشت و تقسیم‌نامه کتبی و شفاهی) که سهم یک نفر بیشتر از دیگر اعضا بود و قسمت اضافه با توافق و رضایت ایشان از تصرفشان خارج و بین 3 نفر از اعضا که سهم آن‌ها کمتر بود تقسیم شد که بعضی اکنون ساخت وساز منزل مسکونی انجام داده‌اند ولی متاسفانه اکنون که بنده برای ساخت‌وساز اقدام نمودم، ایشان با قلدری و با ایجاد جروبحث و نزاع، از هرگونه ساخت‌وساز بنده ممانعت می‌کند. شاهد و مطلع وجود دارد.
1. به نظر شما بنده برای عدم‌ تضییع حقوق حقه خود چکار کنم؟
2. برای اثبات حق خود از چه مسیری اقدام کنم؟
3. حال نظر به مراتب یاد شده به نظر شما بنده با طرح شکوائیه می‌توانم حق خودم را اثبات کنم؟ با تشکر