مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

مستاجر ما مبلغی از پول رهن را گرفت و در پشت قرداد با حضور دو شاهد متعهد شد که در تاریخ مشخصی زودتر از تاریخ قید شده در قرارداد خانه را تخلیه کند ولی تقریبا یک ماه بعد در تاریخ تعیین شده در قرارداد اصلی خانه را تخلیه کرد و از ما خواست تا مابقی پول رهن را في الفور به او بدهیم ما با اصرار از او خواستیم که خانه تخلیه شده و سالم را نشان بدهد که پذیرفت و با هم وارد منزل شدیم بعد از دقایقی گفت از منزل من خارج شوید ما هم به او گفتیم به دلیل اتمام قرارداد خارج نمی‌شویم. همچنین سه ماه بود که کرایه پرداخت نکرده بود و مابقی پول رهن برای صدور دستور تخلیه در  وجه دادگاه واریز بود.
بعد از 8 دقیقه از منزل خارج شدیم الان به اتهام ورود به عنف از ما شکایت کرده
چکار کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطلقأ جرم ورود به عنف نمی باشد
امکان دفاع وجود دارد
شما باید لایحه تخصصی تنظیم و ارائه نمایید