مشاوره حقوقی رایگان - درخواست زمین

سلام
50 سال پیش پدرم که فوت شده است زمینی در شمال داشتند که من در جریان نبودم و عموی اینجانب اعلام نمودند ان زمین برای خودشان هست و زمین ها را بصورت دست نوشت که در زمین های شمال رایج هست فروختند
الان بنده بعد از 50 سال سند قدیمی و اقساط پرداختی پدرم بابت زمین را پیدا کردم و فهمیدم عمویم که فوت هم کرده به بنده دروغ گفته است
ایا امکان شکایت و باز پس گیری زمین ها هست؟
احتمال دارد بعد از این همه سال زمین به افراد مختلفی واگذار شده باشد یا در ان اپارتمان سازی شده باشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و باید مالکیت پدر شما احراز گردد و