مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک توسط صاحب پلاک

درود بر شما.
من ماشینم رو از نمایشگاه خریدم و نمایشگاه دار هم از صاحب پلاک وکالت کاری بدون مدت داشته.
ایشان به بنده مهلت یک ماهه دادن و خودرو هم مالیات نقل و انتقال و خلافی داشت. مشکل من اینجا بود که وقتی میخواستم نوبت تعویض پلاک اینترنتی بگیرم، سایت باز نمیشد و مرتبا خطا میزد.
خلاصه من بعد از چند روز موفق شدم وارد سایت مالیات بشم و مبلغ رو پرداخت کنم.
زمانی که هزینه‌ها رو پرداخت کردم، یک روز از تایم تعویض پلاکم گذشته بود که موفق نشدم.
با نمایشگاهی تماس گرفتم و موضوع رو اعلام کردم و ایشان هم میگن باید مبلغ ده میلیون واریز کنم به حساب صاحب پلاک که به من وکالت بدن.
مشکل دیگه‌ای که پیش آمده، برگه مبایعه نامه گم شده.
برای تعویض پلاک باید چکار کنم و اینکه مراحل قانونی چقدر زمان می‌بره که به نتیجه برسم؟
و اینکه باید از نمایشگاهی شکایت کنم یا صاحب پلاک؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک رو علیه فروشنده بدین