مشاوره حقوقی رایگان - چگونه زمینی را که سند دارد و به اسم پدر بزرگم است را به نام خودم کنم؟

با سلام. پدر بزرگ مرحومم یک قطعه زمین به مساحت 840 متر داشت که بعد از فوت ایشان و انحصار وراثت از وارثان در سال 1368 خریداری کردم. اما در آنموقع سند زمین مفقود بود و قول نامه کردیم. الآن سند پیدا شده و میخواهم آن را به اسم خودم کنم، چکار کنم؟ زمین یک قطعه بیشه است و در این سالها در آن درختان مثمر کاشته ام. با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست ‌حقوقی مناسب به طرفیت فروشندگان اقامه نماید
و باید ابتدا وقوع عقد بیع و مالکیت شما اثبات گردد
و ..