مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی ثبت شده برای دادخواهی ارث

سلام یک زمین ثبت شده دارای سندثبتی که 5هکتاراست وبه نام پدرم است درسندمالکیت قدیمی 30من به نام پدربزرگم است اکنون عمه ام فوت کرده وورثه عمه ام ادعای حق مادرشان میکنندایادردادگاه میتوانندادعای سهم ابارث کنند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر سند مالکیت به اسم پدر شما باید خیر پدر شما مالک محسوب خواهد شد مگر ابتدا سند مالکیت باطل گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است