مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن

با سلام دوست من میخواست گوشی بخره و 7 و نیم میلیون کم داشت و از من قرض خواست من هم باهاش رفتم به موبایل فروشی و همونجا مبلغ رو کارت به کارت کردم به صاحب مغازه ولی فعلا جعبه و انتقال مالکیت گوشی (iphone 13 pro) روانتقال نداده صاحب مغازه ولی دوست من دیگه جوابمو نمیده و هر چی پیام و زنگ میزنم فایده نداره الان باید چیکار کنم؟ با صاحب مغازه حرف بزنم یا شکایت کنم یا چی؟ این پول هم تا یکماه دیگه باید پس بدم ولی اینطوری که معلومه نمیخواد پول رو پس بده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دادخواست حقوقی مطالبه وجه اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید و اعلام کنید که قرض داده اید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست مطالبه وجه دهید