مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تقسیم ملک ارثیه بعد از 30 سال

سلام.پدرم با برادراش مقداری زمین در چند قطعه داشتن حدود 30 سال پیش چون زمین‌ها بی ارزش بودن یکی از برادران هر قسمتی را برای زراعت های بی ارزش چون جز نسق آبی نبودن به برادران داد.بدون مساحی و تقسیم نامه.(بر اساس عرفی که قبلا بوده مساحی ضمنی بدون متر کردن)ولی الان چون زمین‌ها ارزش پیدا کرده بعضی زمین‌ها زراعت مانده و از لحاظ مساحت کم و زیاد دارند و از لحاظ قیمت قبضی قطعات کم و بعضی قطعات تجاری مسکونی شده با اخلاف قیمت 100 برابر.آیا بعد 30 سال هر ورثه ای زمین تحویلش هست می تواند معترض شود که زمینش از لحاظ قیمت و مساحت کم و زیاد شده.که زمین‌ها مجدد تقسیم و عادلانه شود.ضمن اینکه یکی از ورثه ها زمینش را با کسی دیگر معامله کرده.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اقدام وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند.
قیمت زمین ها در زمان تقسیم ملاک است که سی سال پیش تقریباً همه به یک اندازه ارزش داشته و در کل چون ارزش چندانی نداشته و تقسیم با توافق آنها انجام شده و معتبر است و درحال حاضر به نظر شماست نتیجه ای نخواهد