مشاوره حقوقی رایگان - قطعه زمین زراعی با تفکیک غیر قانونی

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده سال گذشته یک قطعه زمین زراعی خریدیم با دیوار 80 سانتی دورتا دور و تفکیک شده از بین 12 قطعه تفکیک شده با نقشه مهندسی. چند روز پیش از جهاد آمدند و دیوار ها و در همه قطعه های کوی را تخریب کردند. با مراجعه به جهاد متوجه شدیم که قبلا اخطارهایی جهت ساخت دیوار غیر مجاز به فروشنده قبلی رفته که آن شخص نه تنها بی توجهی کرده، بلکه اقدام به فروش آن هم کرده و ما را در جریان نگذاشته. لازم به توصیح است که زمین خارج از بافت شهری میباشد.
لطفا راهنمایی کنین که از کی و چه نوع شکایتی باید بکنیم تا به نتیجه برسیم و معامله را فسخ کنیم. در ضمن معامله در بنگاه و با قولنامه هلوگرام دار انجام شده.
با تشکر