مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کارفرما (مدیر عامل شرکت) بابت رضایت بنده از ادامه پیگیری پرونده اجرائیه حکم اداره کار در دادگاه

با سلام و وقت بخیر.خسته نباشید.بنده پرونده ای در اجرای احکام دادگاه مربوط به حکم اداره کار داشتم که به علت عدم تطابق خوانده محکوم در دادنامه و خوانده نوشته شده در درخواست صدور اجرائیه، دادرس دادگاه درخواست را رد و پرونده در 1402/11/29مختومه شد. به علت اینکه اداره کار رضایت به اصلاح موردی که دادرس گفته بود نداد تا مجددا پرونده رو از اول پیگیری کنم بنده تحت فشار و مجبورا در تاریخ 2 اسفند 1402 از مدیر عامل شرکت چکی به مبلغ 6 میلیون تومان یعنی نصف مبلغ بدهی (مبلغ بدهی طبق دادنامه 12 میلیون هست) به تاریخ 28 اسفند 1402 گرفتم و به ایشان نوشته ای دادم که بنده در تاریخ 2 اسفند اصل چک را تحویل گرفتم و ادامه شکایت از بابت حقوق و مزایا را پیگیری نمیکنم و رضایت می دهم. به علت ادعای دروغ مدیر عامل نسبت به ثبت چک در زمان تحویل به اینجانب، بنده مجددا دو روز بعد تحویل چک به بنده، به دفتر خدمات قضایی مراجعه و مجددا پرونده را از اول پیگیری کردم و خوشبختانه اینبار اجرائیه صادر و در تاریخ 17 اسفند به شرکت هم ابلاغ شده. با توجه به اینکه چکی که به بنده دادند حتی تا تاریخ سررسید چک یعنی 28 اسفند ثبت نشد و بنده هم مبلغی به صورت نقدی یا غیر از آن تا آن تاریخ از شرکت دریافت نکردم آیا شرکت میتواند با استناد به نوشته و رسیدی که بنده در تاریخ 2 اسفند بابت تحویل چک و اعلام رضایت دادم به دادگاه مراجعه و روند پرونده فعلی اختلال ایجاد کند و ادعا کند بنده در قبال چکی که گرفتم از ادامه شکایت انصراف دادم؟؟؟ ضمنا مدیر عامل شرکت در 15 فروردین،اصل چک مذکور رو در قبال پرداخت مبلغ چک از بنده تحویل گرفته هست و بنده نوشته ای دادم که بنده مبلغ چک را دریافت و اصل چک را تحویل مدیرعامل دادم و ادعایی بابت مبلغ چک مذکور ندارم ولی بابت رضایت از ادامه پرونده جدید چیزی ننوشتم.آیا بابت پرونده جدید مشکلی ایجاد میشود مثلا پرونده مختومه شود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عدول از رضایت. ممکن نیست، مگر رضایت مشروط و عدم تحصقق شرط رضایت