مشاوره حقوقی رایگان - مصرف قرص اعصاب و روان در سربازی

با سلام
من چند ماه است که به دلیل اضطراب اجتماعی داروی اعصاب (آسنترا) مصرف میکنم و با دارو قابل کنترل هست. قصد رفتن به سربازی را دارم و دکترم اصرار دارد نامه بدهد تا معاف از رزم بشوم اما من تمایلی به این کار ندارم.سوالی که دارم این هست که در دوران سربازی مصرف قرص های ضد افسردگی آیا ممنوعیت دارد و اگر داروهایم توسط آنها کشف شود برایم مشکل ساز میشود؟
من تمایلی ندارم کسی بفهمد قرص مصرف میکنم یا به این دلیل دچار محدودیت شوم
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی سازمان مربوطه دارد