مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی چپی بجای بدون رنگ

درود فراوان
بنده یک دستگاه خودرو پراید خریدم و در موقع معامله یک برگ کارشناسی به بنده نشان داده شد که ماشین بدون رنگ و ضربه میباشد ولی برگه کارشناسی را به بنده تحویل ندادند بعد از 1 روز فهمیدم که ماشین چپی میباشد و به فروشنده و بنگاه دار زنگ زدم و گفتن که معامله را فسخ نمیکنند و در قرار داد کلیه خیارات را از بنده ساقط نمودند (بغیر از تقلب و تدلیس) ضمنا در قرارداد قید شده که خودرو به رویت خریدار رسیده و هیچگونه مشکلی ندارد. بنده شکایت نمودم و درخواست تامین دلیل دادم بنظر شما ب نتیجه ای میرسم خواهشا راهنمایی کنید
با تشکر . . .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست لیکن به استناد خیار تدلیس امکان انحلال معامله وجود دارد.