مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام خسته نباشین من 8 ماهه که جدا شدم ویک دختر 15 ساله دارم وچون طلاقمون توافقی بود واون موقع توافقمان هر ما یک میلیون تومان بود الان سوال من این هستش ایا من میتونم برای بیشتر شدن نفقه اعتراض کنم و امکانش هست که نفقه رو بیشتر کنن و از کجا باید اقدام کنم ؛ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید