مشاوره حقوقی رایگان - افراز مالکیت

با سلام
بنده مالک 2 دانگ و شریک ام نیز مالک 4 دانگ از یک قطعه زمین بود که سهم هر نفر سند نیز دارد
کلیه هزینه های ساخت ملک مذکور (شامل 3 طبقه مسکونی به همراه یک بابت مغازه تجاری) توسط بنده انجام گردید و شریک ام مبلغی را هزینه نکرده است
سوال اینجا هست که شریک بنده درخواست افراز مالکیت داده است و علی رغم عدم پرداخت هیچ گونه هزینه ای بابت ساخت ملک یاد شده در حال حاضر ادعای مالکیت 4 دانگ از کل عرصه و عیان را دارد،لطفا راهنمایی کنید جهت جلوگیری از تضییع حق خود چه کار کنم-با کامل تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید بابت هزینه‌های ساخت ملک علیه شریک شما در صورت اختلاف طرح دعوی نمائید.