مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو با مشکل قفل بودن پلاک از طرف تعزیرات

سلام ،حدود دوماه پیش خودرویی از نمایشگاه خریداری کردم چند روز پیش توسط پلیس توقیف شد به راهور مراجعه کردیم گفتند که پلاک خودرو یک سال پیش توسط تعزیرات قفل شده به نمایشگاه مراجعه کردم جواب سربالا میدهد و میگوید به من ربطی ندارد خودت برو دنبال کار هایش ببخشید تکلیف چیست شکایت کنم راهی به جاهی میبرم؟ تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است. علیه فروشنده می‌توانطرح دعوا کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودرو در زمان معامله توقیف بوده است فلذا امکان نقل و انتقال وجود نداشته است.
شما می‌توانید نسبت به انحلال معامله انجام شده از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمائید.