مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند

سلام، ما یک ملک 3 طبقه رو میخواهیم بخریم، که طبقه اول رو فروختن به ثالثی، و طبقه دوم و سوم رو میخواهند به ما بفروشند و میگن 2 تا سند 3 دانگ تفکیک شده دارد و هوایی ملک متعلق به شماست، حال اگر تفکیک شده هست نباید 6 دانگ باشد؟
و آیا اون ثالث از هوایی سهم ندارد؟
و میشه تفکیک کرد و 2 تا سند 6 دانگ گرفت؟ که عملا 2 طبقه بالا و هوایی مال ما باشه و به نسبت سهم العیان از عرصه هم سهم داشته باشیم؟

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام پرسشگر گرامی پاسخ به این سوال نیازمند رویت اسناد و اخذ توضیحات تکمیلی دیگر می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سند مورد اشاره در متن سؤال، لازم است که بررسی شود.