مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو

سلام وقت شما بخیر
ماشین شاهین خریدم برج دی کامل پول ماشین رو دادم قرار بوده90روزه تهویل بدهندامروز16فروردین پیام دادن باید بیاید افزایش قیمت به پردازی من تمام کمال پول خودرو رو دی پرداخت کردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به نمایندگی مربوطه مراجعه کنید
همچنین جهت شکایت می‌توان به سازمان صنعت و معدن و تجارت نیز شکایت برد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از سوی شرکت خودروسازی تخلف صورت گرفته است و از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌توانید پیگیری نمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به قراردادی ککه دارید میتوانید علیه شرکت لیزینگ دادخواست مطرح کنید
الزام به تحویل مبیع