مشاوره حقوقی رایگان - دادسرای نظام

باسلام درصحنه تیرندازی ماموراشتباهی مراتیرکردحکم بریده شد ومبلغ ناچیزی برای من بریدندبعداز چهارسال نیروی انتظامی به روز دیه راواریزکرد ولی اجرای احکام پول رانداد ونامه ای به دیوان عالی کشور نوشت که ازنظرشرعی دیع به من تعلق نگیرد ولی انها موافقت نکردند ایا اجرای احکام میتواند پول دیه واریزی به حساب دادسرارابعدازدوسال به نرخ روزندهدبه خاطر اینکه نامه ای به دیوان عالی کشور فرستاده که از نظرشرعی دیه به من تعلق نگیرد وانها موافقت نکردند وازسال1400بیست پنج ملیون بوده ودرسال 14002همان مبلغ راداده گفتم چرا همان مبلغ گفتندبروبگواجرای احکام نداده

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با توضیحات ارایه شده میتوانید مطالبه حق نمایید بکن اظهار نظر دقیق نیازمند مطالعه و بررسی دقیق موضوع است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
چنین کاری تخلف است و از اجرای احکام پیگیر باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرای احکام موظف است که به نرخ روز مبلغ را به شما تأدیه نماید؛ چرا که وظیفه اجرای احکام جز اجرای حکم نمی‌باشد و اساساً صلاحیت ورود به بحث ماهوی ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد