مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد بدون ثبت در شناسنامه

سلام لطفا راهنمایی کنید.میگم اگر من زنی را دوست داشته باشم وآن زن بیوه باشدودارای یک فرزند بخواهم یواشکی زن اولم با اون زن ازدواج کنم آیامیشود اسمش راداخل شناسنامه ام ثبت نکنم که مبادا زنم بفهمد؟
آخه این زن سرپناهی نداردوشهرستان زندگی میکند من اهوازهستم وآن تهران است.میخواستم ب هم محرم بشه تاهروقت میروم وبه او سرمیزنم مشکلی براش بوجودنیادوپشت سرش همسایه ها فکربد نکنند چون که ازلحاظ مالی هرماه کمکش میکنم وخداروشکراززمانی که بهش محبت میکنم وبه دختر مریضش محبت میکنم او هم به من وابسته شده ودرخواست کرده تا به هم محرم بشویم لطفا راهنمایی کنید.هم میخواهیم محرم هم بشویم هم میخواهیم اسممان درشناسنامه هاذکرنشود.سپاسگذارم

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
توصیه میکنم چنین کاری نکنید. احساس شما صرفا از روی ترحم و دلسوزی است و دوام جندانی نخواهد داشت.