مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت در سایت های شرط بندی

سلام خسته نباشید
من 15 روز پیش در سایت های شرط بندی یه واریز داشتم و چند روز پیش یک برداشت 1 میلیونی زدم و تا الان مشکلی برای حسابم پیش نیومده و دقیقا از بعد اون برداشت دیگه فعالیت نداشتم حتی اسم سایت رو هم جستجو نزدم
الان 2 تا سوال داشتم ، حساب کاربری رو توی سایت های شرط بندی نمیشه بست، میخواستم ببینم اگر دیگه فعالیت نداشته باشم مشکل پیش نمیاد و اینکه اگه قرار باشه خدایی نکرده حساب مسدود بشه کدوم حساب هام مسدود میشه و بعد بخوان جریمم کنن کل گردش حسابمو حساب میکنن یا فقط اون پولی که از سایت شرط بندی برنده شدم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام پولی که در سایت بوده_بله ممکن است دچار دردسر شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اقدام نگردد
امکان بروز مشکل وجود دارد