مشاوره حقوقی رایگان - گروگانگیری

ببخشید منو یه خانواده ی 5 نفره دزدیدند و گروگان گرفتند نمیدونم دقیقا نیتشون چیه فقط ميدونند منو از خانواده اصلیم منو دزدیدند و با تموم ترفند هایی که بلدند منو از خانواده اصلیم که نمیتونم بگم فعلا چه کسانی هستند دزدیدند چند بار با پلیس تماس گرفتم ولی هر بار پلیس رو دست به سر کردند من تحت کنترل شدید آنها هستم الانم به سختی دارم پیام ميدند اینطور که از حرفاشون متوجه شدم یه خانواده ی گروگان گیر حرفه ای هستند و برای یه باند بزرگ دزدی کار می‌کنند چطور میتونم نامحسوس با پلیس همکاری کنم تا دستگیرشون کنید؟

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

توضیحات ناقص است.از چه زمانی ربوده شده اید؟چرا خانوادتان اقدامی نکرده اند؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با کلانتری تماس بگیرید و موضوع را با جزئیات بیان نمائید.