مشاوره حقوقی رایگان - گروگان گیری

یک نفر یک شخصی رو گروگان میگیرد و تیم پلیس وارد عمل میشه و تک تیرنداز پلیس به اشتباه خود گروگان رو میزنه اینجا تکلیف تک تیرنداز چی میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا خطای محض محسوب میشود اما باید ابتدا در دادگاه به اثبات برسد که اشتباه زده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
درصورتی که قصدی نداشته باشه و از سر خطا ، تقصیر ، یا بی مبالاتی بوده باشد ، ضامن دیه است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید دید تک تیر انداز اشتباه کرده یا سلاح مشکلی داشته یا دستور شلیک داشته یا خیر همگی باید بررسی شود