مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت درج آگهی

سلام من در برنامه آگهیدنبال کار میگشتم و
به یکنفر برخوردم که زد بود تو اگهی سایت استخدام منشی تلفنی دورکاری این آقای کلاهبردار با لینک اموزش کار در ایتا به من اموزش داد و گفت کار شما فقط با سایت آگهی باید تبلیغات کنی و برای من مشتری پیدا کنی و معرفی کنی به من تو کار فروش برنج و زعفران بود من یک نفر مشتری پیدا کردم تو سایت آگهی و معرفی کردم نیم ساعت بعد مشتری زنگ زد و گفت این آقا کلاهبردار است و شمام با او همدست هستی چیکار کنم

پاسخ ها :

میلاد رهام پور

جناب آقای میلاد رهام پور :

سلام
نگران نباشید. اگر شکایت کرد راه دفاع برای شما مفتوح است. کار دشواری نیست