مشاوره حقوقی رایگان - آیا معلمی با 10 سال سابقه تدریس و انجام امور خرید و فروش خودرو تاجر شناخته میشود؟

آیا معلمی با 10 سال سابقه تدریس و انجام امور خرید و فروش خودرو تاجر شناخته میشود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

بله اگه در کنار معلمی به کار خرید و فروش اموال منقول هم مشغول باشه تاجره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer