مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب

سلام
حساب من هک شده و از تاریخ 1402/12/28 بعد از ظهر تا تاریخ 1403/01/04 مبالغی به حساب من واریز شده و خرید اینترنتی خورده و من بدلیل خاموش بودن سیم کارت و بودن در مسافرت متوجه نشدم تا پلیس فتا تماس گرفت که از من شکایت شده و من هم رفتم شکایت کردم که حسابم هک شده ولی انها به من گفتن تو باید پول شاکی‌ها را بدی و رضایتشان بگیری منم گفتم یعنی چه من که پولشون ندزدیدم خودمم قربانی هستم گفتن ما نمیتونیم کاری کنیم باید پولشون بدی الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام به هر جهت با دسترسی به رمز کارت شما این وجوه از حساب شما برداشت شده در صورتیکه مشخص شده باشد رمز را در اختیار کسی قرار داده اید مسیولیت دارید