مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سپاه

سلام
از من در 16 سالگی به دلیل جعل اسناد بازجویی گرفتن و اسمم توی پرونده دسته جمعی هست و هنوز برای اخطار یا چیزی نیومده توی استعلام سپاه ممکنه باعث رد من بشود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما جایی اعلام نماید متوجه نمی شوند از طرفی صرف شکایت مشکلی پیش نمیاد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

سو سابقه نداره اما ممکنه گزینش گیر بده اگر پرونده باز ببینه از تو

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر محکوم نشده باشید انشالله مشکلی پیش نخواهد آمد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به این دارد که جرمی مرتکب شده اید یا خیر، اگر صرفا به عنوان مطلع بوده اید مشکلی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تا وقتی حکم قطعی صادر نشده مشکلی نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر احتمالی ممکن است مگر برائت شما نسبت به جعل