مشاوره حقوقی رایگان - پابند الکترونیکی

سلام پسرم به قتل عمد مادر بزرگش 7ساله زندانی دو نفر رضایت داده و یک نفر دیگه 4میلیارد درخواست کرده آیا امکان مرخصی با پابند دارد؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

پابند ممکن نیست. مرخصی هم ضابطه خودش را دارد که با قاضی پرونده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پابند ممکن نیست
در خصوص مرخصی از طریق قاضی ناظر زندان یا شعبه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه قاضی اجرای احکام کیفری و قاضی صادر کننده رای دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر در جرایمی مانند قتل امکان استفاده از پابند وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر به علت اینکه مجازات فرزند شما قصاص است و نه مجازات تعزیری

شما باید به دادگاه صادر کننده حکم قطعی ، درخواست اعمال ماده 429
قانون مجازات اسلامی را نمایید تا با اخذ وثیقه مناسب و با موافقت رئیس حوزه قضایی و رئیس کل دادگستری استان تا تعیین تکلیف از سوی صاحب حق قصاص ، فرزند شما آزاد گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر با این حال از طریق قاضی اجرای احکام پیگیری کنید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

پابند الکترونیکی در چنین جرمی امکان ندارد مرخصی هم باید درخواست دهند

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
مرخصی با پابند مخصوص جرایم تعزیری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پابند الکترونیکی خیر ولیکن جهت اخذ رضایت شاکی میتوانید با وثیفه معتبر درخواست خود را تقدیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مرخصی‌ممکن است
اما به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پابندالکترونیک ممکن نیست لیکن به جهت مرخصی از طریق قاضی ناظر زندان اقدام شود.