مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام وقت بخیر
از یه شرکتی قبلا لوازم خرید کرده بودم
یه هفته پیش از یه شماره تلفن دیگه باهام تماس گرفتن ک قرعه کشی داشتن اسمم در اومده و یه مبلغی رو باید بدم تا جوایز ب من تعلق بگیره و برام ارسال کنن
منم واریز کردم حالا تماس میگیرم جوابگو نیستن
اطمینانی نداشتم فقط چون آدرس و مشخصات منو ک قبلا واسه ارسال لوازم داده بودم رو داشتن دیگه منم اعتماد کردم واریز کردم
میشه لطفاً راهنماییم کنید چطور میتونم پولمو پس بگیرم ازشون شکایت کنم
تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.