مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام خانم ایرانی هستم کارمند دولت .مدت 2 سال است با یک مرد افغانی مقیم سوئد آشنا شدم میخواهیم ازدواج کنم .سوال اولم آیا میشود غیابی ایشون از اونور و من اینور عقد انجام بشه؟ و اینکه یا اگر در کشور ترکیه حضوری صورت گرفت آیا تکلیف اموال من چه میشود ؟یعنی اگر ی روزی جدایی شد آیا ملک و دارایی من طبق قانون کشور سوئد تقسیم میشه؟ و داخل شناسنامه من هم عقد ثبت میشه؟ایشون 28 سال سوئد تشریف داررند و شهروند آنجا هستند .سوال آخر آیا ایشون میتونه تهران خونه بخره قبل عقد ؟خیلی متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
معلوم نیست
اکر طبق قانون هر کشوری که عقد انجام می شود
بلی
خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اتباع خارجی نمی‌توانند مالک اموال غیرمنقول در ایران شوند.
بصورت از راه دور نیز می‌توان عقد نکاح را منعقد نمود.
ملک و دارایی شما طبق قانون کشور خودتان تقسیم خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون ایران اموال شما تقسیم نمی شود

و امکان ازدواج نیز با این شرایط طبق قانون ایران وجود ندارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوالات شما متعدد و پاسخ در یک پیام نمیگنجد، میتوانید در داراه جهت اخذ مشاوره حقوقی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ازدواج دختر ایرانی با مرد خارجی باید با موافقت دولت ایران باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش های شما متعدد است و بدین نحو پاسخ کامل و دقیق نخواهید گرفت توصیه می‌شود از طریق سایت تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بحث حقوق بین الملل خصوصی و تعارض قوانین و امور حسبی مختلف از موارد پیچده و غامض حقوقی است مشاوره حضوری داشته باشید