مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگری دیوان عدالت اداری

باسلام. من از کارکنان شرکت بهره برداری از ابیاری وزهکشی هستم که زیر مجموعه آب منطقه ای استان هستش و کارهای آب منطقه ای استان رو انجام میده که وحقوق مزایای کارکنان از اعتبارات دولت هستش چون شرکت ما فقط حقوق پرداختی ما و کارکنان را از طریق شرکت تعاونی که زیرمجموعه خودش هست پرداخت میکرد و قاضی درمرحله اول شکایتم به دیوان عدالت بنده را رد کرده است و میگوید چون تعاونی که حقوق بنده را پرداخت کرده یک تعاونی هستش که اساس نامه مستقل از شرکت بهره برداری هستش که مارو جذب کرده و به کارگیری میکند وفقط ار طریق شرکت تعاونی تولیدی که اساس نامه مستقل دارد بیمه و حقوق مارا پرداخت کرده است حالا حرف من این است که من کارمند شرکت بهره برداری اداره ابیاری هستم که فقط حقوق وبیمه بنده از طریق شرکت تعاونی پرداخت شده که زیرمجموعه شرکت مادر هستش ودراصل من خود نیروی شرکت بهره برداری هستم ورفت امدم ومحل کارم درشرکت بهره برداری هستش فقط حقوق بنده وهمکاران درغالب شرکت تعاونی پرداخت شده که قاضی دیوان در مرحله بدوی به بنده رای منفی داد ودلیلش این بود که با این که مرخصی های من و کارگیری من با شرکت بهره برداری هست و مهر شرکت بهره برداری ثبت شده ولی فقط حقوق وبیمه شرکت تعاونی که اساس نامه مستقل دارد.حالا جالب اینجاست همکار اینجانب از شعبه دیگر رای مثبت گرفته است و همکار هم ردیف من تازگی رای مثبت گرفته اند و بندهرای ان هارا به دیوان فرستادم و لیست کارکنان که بنده وهمکارهایم که رای مثبت گرفته اند با من در یک لیست هستندرا به دیوان فرستادم ورای راهم فرستادم که از قاضی محترم پرسیدم که این همکارهام با اینکه درلیست کنارمن هستند وبیمه حقوق پرداختیشان هماندد بنده هستند چگونه رای مثبت گرفته و پرونده بنده در مرحله تجدید نظرهست بنظرتان چگونه میشود؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت ایثارگری تبدیل وضعیت دیوان عدالت اداری ایثارگری