مشاوره حقوقی رایگان - چگونه تحت پوشش قرار بگیرم

ایا من که بیمار دیالیزی هستم، سرپرست خانوار و دارای دو فرزند می باشم و نامه از کار افتادگی از پزشک معالج دارم و دارای دفترچه بیمه خاص هستم تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار میگیرم؟ اگه میگیرم پس چرا وقتی به این سازمان مراجعه کردم کارمند و رییس بهزیستی شهرستان ما به من گفتن ما هیچ کاری برات نمیتونم بکنیم حتی اسم من رو هم نپرسیدن و گفتن تا سه یا چهار ماه دیگه اینجا نیا، من اگه به کمک نیاز نداشتم که به اونجا مراجعه نمیکردم، امیدوارم که با مراجعین بهتر برخورد بشه و درکشون کنن نه اینکه بدون هیچ راهنمایی کردن فقط بگن برو، با تشکر لطفا پیگیری کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

متاسفانه این ادارات معمولا به راحتی افراد جدید را نمی پذیرند باید پیگیر باشید به رئیس اداره مراجعه نمایید. از امام جمعه شهر خود نامه بگیرید و..... اگر بهزیستی باز قبول نکرد یک درخواست کتبی تنظیم نموده و از ایشان بخواهید قبول نکردن شما را در پاسخ نامه بنویسند