مشاوره حقوقی رایگان - زمین خارج بافت

با سلام
برای زمین زراعی خارج بافت ولی کنار جاده ی اصلی چطور اجازه ی ساخت بگیرم.
زمین غربی خانه دارد با سند تک برگ، ولی زمین شرقی زراعی می باشد.
در این زمین بیشتر از 20 سال است که چیزی کشت نشده و دزدان درخت های زمین رو قطع کردند.

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

باید از مراجع مربوطه ابتدا درخواست تغییر کاربری کنید و اگر قصد استفاده از وضعیت فعلی را دارید برابر قانون پس از اخذ مجوز از جهاد کشاورزی به میزان حدود 40متر حق ساخت دارید