مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک موروثی

سلام خسته نباشید پدر بنده 22 سال پیش فوت کردند،بنده و همه خواهران و برادرانم سهم ارث خودمون رو گرفتیم و همه گواهی انحصار وراثت و تقسیم نامه رو امضا کردیم ولی الآن من میخوام سند ملکی که به من تعلق گرفته،که به اسم پدر مرحومم هست رو بنام خودم کنم.لازمه این کار امضا کردن انتقال سند توسط وراث دیگر هست.در حال حاضر همه وراث به جز یک ورثه انتقال سند رو امضا نمیکنه و من نمی تونم سند رو بنام خودم کنم.الان من چکار کنم؟می تونم از اون ورثه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

انتقال سند ملک ارثی سند ملک ارثی انتقال سند ملک ارثی سند ارث