مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

بـــا ســــلام ، احـــتــرامــا در خـــصـوص احــکام صـادره از شعـبـه بـــدوی و تــجـدد نـظـر مــبـــنـی بـــر مــحــکـومــیت انـجـانـب ع.ر بـــه اتــهام خـــرید مــال مــســــروقــه بـــه تــحـــمــل ســــه ســــال حـــبـــس تــعزیری و 74 ضـربـــه شلاق طـی دادنـامــه ها شمــاره ................... مــورخ 1397/10/1. صـادره از شعـبـــه 102 دادگـاه کـیفـر2 شهرســــتــان کـاشمــر و شمــاره .................... مــورخ 1398/2/17 صـادره از شعـبـــه 20. دادگـاه تــجـدید نـظـر اســــتــان خـــراســــان رضـوی مــســــتــنـدا بـــه بـــنـد ج از مــاده 474 قــانـون آئین دادرســی و فـوق. از مــاده 23 قــانـون اصـلاحـــی پــاره ا ی از قــوانـین دادگـســــتــر ی مــصـوب ســــال 1356 (و در حـــال حـــاضـر بـــنـد ج از مــاده فـوق 476 قــانـون آئین دادرسی دادگـاه های عـمــومــی و انـقــلاب در امــر فـوق مــصـوب ســــال 1392) و بـــا تــوجـه بـــه جـهات و دلایل دلیل الامر : 1-خـــوشبـــخـــتــانـه مــدرکـ جـدالتــحـــصیـلی بـــه دســــت انـجـانـب رســیــده کـه مــتــضـمــن اثــبـــات بـــیگـنـاهی انـجـانـب مــیبـــاشد عـین ســــنـد اقــرارنـامــه رســــمی شمــاره ..... مــورخ1398/5/9تــنـظـمــی دفـتــرخـــانـه اســــنـاد رســــمــی شمــاره .. کـاشمــر میــبـــاشد کـه مــوجـب آن 2نـفـر اقــرارکـنـنـده بـــه اســــامــی اقــایانالف.ج فـرزنـد ع بـــشمــاره مــلی ......... و اقــا ع.د فـرزنـد م بـــشمــاره مــلی .... صراحـــتــا اقــرار نمودند اکـه بـــنـده مــال ارائه شده از ســــوی اقــای م.ب را خـــریداری نـکـردم و از خـــرید ان امــتــنـاع نـمــودم چون مــن بـــه مــال ارائه شده و در عـرضـه فـروش قــرار گـرفـتــه اقــا م.ب داشتــم زیرا انـجـانـبـــ فـرد مــتــشرع نـمــاز خـــوان کـه اعـتــقــاد کـامــل بـــه روز حـــلال وکـســــبـــ حـــلال داشتــه ودارمــ بـــدین جـهت ازخـــریدان امــتــنـاع کـردم اقــرارکـنـنـدکـان بـــه مــشخـــصـات بـــالا در ســــطـور شیشم و هفـتــم ســــنـد اقــرارنـامــه رســــمــی صــــراحـــتــا اعـلام نـمــونـد درزمــان خـــریداری نـان خـــشکـ فـردی بـــایکـ تیــکـه اهن گرد در دســــت وارد مــغـازه ضـایعـاتــی اهن اقــای ع.ر شد کـه از مــبـــاحـــثــات ـطـرفیـن مــتــوجـه شدیم قــطـعـه مــورد نـظـر فـن اتــوبـــوس بـــوده اســــتـ کـه قــصـد فـروش ان راداشتـ ولی اقــای ع.ر بـــا مــشاهده و شرایطـ مــشکـوک و عـدم اطـمیــنـان از مــالکـیت ازخـــریدان خـــوداری نـمــود (تــصـویر عیـن ســــنـد اقــرارنـامــه مــورد اســــتــنـاد ضـمیــمــه اســــت) و این مــدرک بـــعـنـوان مــدرک جدیـدالتــحـــصیـل و مــتــضـمــن اثــبـــات بــیـگـنـاهی اینـجـانـب اســــت 2 مــن مــغـازه ضـایعـاتــی کـوچکـی دارم کـه تــعـداد 4فـرزنـددارم کـه امــرار مــعـاش زنـدگـیم از همــین مــغـازه اســــت درســــال97شخـــصـی کـه یک عـدد فـن اتــوبـــوس فـرســــوده بـــه مــغـازه مــن اورد بـــه نـام م.ب کـه بـــنـده چون مــشکـوک شدم نـخـــریدم بـــا مــن بـــحـــثـش شد کـه حـــتــی شاهدانـی دارم شخـــص دیگـر کـه انـبـــار ضـایعـاتــی بـــزرگـی بـــه ادرس کـاشمــر فـلکـه ســــبـــزوار جـاده............. دارد بـــه نـام ع.ن و بـــرای خـــرید ضـایــعـات بـــنـده امــده بـــود بـــه مــغـازه مــن کـفـت انـکـه فـرســــوده اســــت چرا بـــحـــث مـیـکـنیـد مــن مـیـخـــرمــش در بـــیرون مــغـازه مــن فـن اتــوبـــوس را خـــرید و انـداخـــت تــوی مــاشینـش چون پــول خـــرده نـداشت از مــن مــبـــلغـ هشتـ هزار تــومــانـ قــرض گرفـت و بـــه ان شخـــص یعنی م.ب داد و بـــعـدان چون ضـایعـات مــن را خـــرید مــبـــلغ را جـمــعـا طی یکـ چکـ داد کـه مــن گـذاشتــم بـــه حـــســــابـــم دو روز بـــعـد اکـاهی م.ب را کـرفـتــه چون بـــنـده را خـــریدار اعـلان کـرده بـــود بـــه مــن از اکـاهی زنـکـ زدنـد تــا مــن رفـتــم مــن را نـگـه داشتنـد مــن گـفـتــم مــن نـخـــریدم شخـــص دیکـری خـــریده شاهد دارم بـــه اقــا ن زنـکـ زدن او فـن اتــوبـــوس را اورد و تــحـــویل اگـاهی داد و بـــدون انـکـه ازو ســــوال بـــپــرســــنـد اقــا ن را رها کـردن او کـه رفـت هرچه اســــرار کـردم کـه مــن که م.ب بـــه مــغـازه مــن امــده ولی مــن نـخـــریدم شخـــص ع.ن خـــریده پــرونـده را بـــر عـلیه مــن نـوشتــنـد و امــضـا اجـبـــار کـرفـتــنـد بـــه زور تــهدید و فـحاشی نـامــوس تــنـظـیم کـردن و بـــه دادگاه بـــردن در دادیاری شعـبـــه اول در دادگـاه هم هرچه مــن گـفـتــم مــن نـخـــردم بــه حرف مــن تــوجـه نـکـردن و بـــه نـوشتــها مــامــوران اتــکـا کـردن و هرچه اســــرار کـردم شاهد دارم حـــتی شاهد هام را قــبـــول نـکـردنـد 3 فـقــطـ بـــخـــاطـر انـکـه درچنـدســــال قــبـــول مــامــوران حـــدود 30 مــلون ضـایعـات از مــغـازه مــن بـــردن و چون بـــعـد یک ســــال تــبـــرعه شدم و نـامــه ازادی ضـایعـاتــهام را دادکـاه داده بـــود رفـتــم اکـاهی اجـنـاســــهام را نـداشنـتــنـد و بـــه کـفـتــه قــاضی اجـرا احـــکـام بـــه بـــازرس نـیروی انـتــظـامــی شکـایتــ کـردمـ هرچنـد کـم از ضـایعـاتـ را دادن و امــضـا کـرفـتــن حـــرفـمـ بـــجـای نـرسیــــد از همــان مــوقــع بـــا مــن لج کـردن و همیــشه تــهدیدم مــکـردن و بـــنـده را در کـمــال بـــکـنـاه بـــه ســــه ســــال حـــبـــس و 74 ضـربـــه شلاق مــحـــکـوم کـردنـ وکیـل کـرفـتــم تــجـدیدنـظـر انـهم چون وکیـل درلایحـــه نـوشتــه بـــود تــوســــطـ شاکـردش تــجـدیدنـظـر همــان حـــکـم را قــطـعی کـردنـد بـــنـده الان بـــا ســــنـد ازادم بـــه خـــداقــســــم مــن شاگـرد نـداشتــه و نـدارم شاهدام شهادت مــحـــضـر دادن و حـــاضـرن بـــبـــاینـد ســــوکـنـد یاد کـنـنـدکـه مــن بـــیکـنـاهم بـــاتـشکـر و تــجـدید احـــتــرام ع.ق

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام توضیحات مفصلی ارایه فرمودید....... ممکن است مورد از موارد اعاده دادرسی محسوب شود اما باید مدرک جدید ملاحظه و سوالاتی از شما پرسیده شود...... در صورت نیاز به مشاوره لطفاً تماس بگیرید