مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام مالخری

سلام. من مغازه تعمیرات موبایل دارم. در یکی از شهرستان های خوزستان هستم. 3 سال پیش از اسلام شهر تهران یک گوشی دزدیدن. حدود یک سال پیش این گوشی اومده در مغازه من تعمیر شده. من حتی یادم نیست چه گوشی بوده یا مشکلش چی بوده یا اصلا سرقتی بوده. من تعمیر کردم و با خط خودم تست کردم دادم مشتری رفته. حالا نامه اومده که شما مالخری کردی و چون خط من رو گوشی افتاده یک جورایی من رو محکوم کردن و میگن باید بیای دادگاه تهران. الان میخوام ببینم جریان چیه؟ چه کاری میتونم بکنم که محکوم نشم؟ ممنون میشم بهترین راه حل به من بگین.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بهترین راه حل توسل به شغل و این مطلب که من تعمیرکار هستم و برای تعمیر کارتن و مدارک مالکیت را از کسی نمیخواهیم هم چنین دوربین مغازه نیز میتواند کمک کند